×

Waarschuwing

De captcha implementatie van VitaBook vereist dat er een standaard Joomla captcha ingesteld is

Welkom in ons gastenboek. Helaas wordt er regelmatig spam in ons gastenboek geplaatst. Vanaf heden moet je daarom na plaatsing je bericht activeren. Je ontvangt hiervoor een mail met een activatiecode. Klik op de link in de mail. Pas na activatie van je bericht, wordt het bericht zichtbaar in ons gastenboek.


John en Marjo Peijs

Esbeek tegen kanker

Mtb Esbeek, bedankt voor jullie aandacht en support voor onze dorpsgenoten met kanker. Hopelijk heeft "Esbeek tegen kanker" een financieel steentje kunnen bijdragen aan het onderzoek tegen deze afschuwelijke ziekte.

John en Marjo Peijs

zaterdag 11 april 2015 22:05
Bollenbikers

Zo geniaal, ik heb al op andere forums gelezen over mijn disco / lichtshow aanhanger. Zo fantastisch om dat terug te lezen dat dat gewaardeerd werd.Vooral voor de muziek bij het wachten bij het bruggetje.Mensen je kan er rechts langs, zelfs met aanhanger.De bodem van het slootje is verhard, dan weten jullie het alvast voor volgend jaar.Dit was voor mij de 3de deelname alweer en de 2de keer met de aanhanger.Het was op deze manier wel een hele zware tocht mede omdat ik af en toe het parcours vlak trok achter mij omdat de kar zover weg zakte.Ook had ik wat panne onderweg met mijn kar, maar mede met hulp van langs de kant kon ik weer verder fietsen na het spatbord te hebben bevestigd met wat kabelbinders. Alle mensen die dit hebben mogelijk gemaakt bedankt, er zaten weer nieuwe verrassende elementen in en allemaal nog te doen met een aanhanger.

woensdag 01 april 2015 19:27
Mark

Wat een geweldige tocht was het afgelopen zaterdag.

Klik hier voor ons filmpje

dinsdag 31 maart 2015 19:56
Mariska

Wat geweldig om dit mee te maken, was voor mij de 1e keer, mooie route, lekker gebiked, en super genoten van de gezellige after party. Complimenten voor de organisatie en alle bedrijven en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Hoop er volgend jaar weer bij te zijn.

dinsdag 31 maart 2015 14:02
Kaaimannen

Wat een geweldig evenement! Dank aan alle vrijwilligers, bedrijven en dorpsbewoners die er zo'n geweldige sfeer van hebben weten te maken ondanks het slechte weer! Volgend jaar weer!

PS: iemand nog een zadeltasje gevonden? 

maandag 30 maart 2015 23:00
erik

Het was weer top georganiseerd. Weer mooie route met gelukkig regelmatig lekker wat modderpartijen, hoort erbij. Lekker wat extra spektakel. Ook weer fijn dat je gewoon regelmatig goed kunt inhalen zonder andere te hinderen. Natuurlijk after party ook weer geweldig, heel zondag plezier van gehad, maar had het niet willen missen. Complimenten aan de organisatie en geheel Esbeek.

maandag 30 maart 2015 18:12
Roland

Bedankt allemaal voor deze geweldige tocht. Ik heb al veel tochten gefietst maar qua organisatie staat deze met stip bovenaan. Menig professionele organisatie kan hier niet aan tippen. Vooral het enthousiasme van alle vrijwilligers, echt geweldig!

Bedankt en tot volgend jaar!

 

maandag 30 maart 2015 16:23
MTB Vlootbalen

MTB Vlootbalen (Den Helder) wil iedereen bedanken die deze Lichtjestocht 2015 tot een succes heeft gemaakt. Wij hebben enorm genoten van deze blubberrit en alles wat daarbij kwam. Het enorme enthousiasme van de organisatie en dorpsbewoners viel ons zeer op. Tevens willen wij alle ondernemers bedanken die hun bedrijf hadden opengesteld zodat wij daar al fietsend een kijkje konden nemen. Voldaan en helemaal naar de klote kijken wij met veel plezier terug op deze memorabele toertocht.

 

maandag 30 maart 2015 13:02
Piek

Volledig gesloopt maar voldaan m'n bed ingekropen. Wat een tocht ! Was wederom top georganiseerd met vele mooie punten (zoals de koeienstal, dorp etc). Ongeloofelijk om te zien hoeveel vrijwillegers er mee bezig zijn om ons zo te kunnen laten fietsen. 't Was zwaar, er werd veel gevraagd van 't materiaal maar achteraf kan ik wel zeggen "ik heb weer meegedaan". Volgend jaar weer !

maandag 30 maart 2015 11:12
daab

pfttss, prut... ff nog wat modder tussen mijn tanden... Voor de 10e keer meegereden, Zoals elk jaar ook dit jaar weer Top geregeld. Das het mooie van MTB'n, is altijd anders. Bedankt!!

 

@Jack, misschien is wielrennen meer iets voor je

maandag 30 maart 2015 11:05
Paul

Het was weer een fantastische tocht met dit jaar bijpassend weer en lekker veel modder. Dat maakte het wel zwaar fietsen, maar dat hoort er bij. Complimenten aan de organisatie!! Origineel en geweldig goed gedaan!! Veruit het mooiste MTB-evenement wat ik ken. Dank aan alle vrijwilligers en bedrijven die dit mogelijk hebben gemaakt!! Ook dank aan de bewoners van Esbeek die voor een fantastische sfeer hebben gezorgd langs het parcours. Weer of geen weer, ze staan er toch maar om ons aan te moedigen, hulde!

Als de muziek volgend jaar wat minder hard staat kan er onder genot van een drankje ook nog gezellig nagepraat worden. Dat was nu helaas bijna niet mogelijk. Ik ben daarom ook vroeg naar huis gegaan.

Tot volgend jaar, ben er zeker weer bij! (als ik tijdig een deelname bewijs kan bemachtigen) ;-)

maandag 30 maart 2015 09:31
Theo

Wat een fantastische tocht! Het leek weliswaar net of er de hele rit een aantal kabouters me in de modder trokken, maar ik had het niet willen missen; Perfecte organisatie, grandioze sfeer, enthousiast publiek en een leuk funparcours, wat wil je nog meer? Volgend jaar weer!

zondag 29 maart 2015 23:03
Mark

Geweldig dat al die vrijwilligers en bedrijven dit mogelijk maken. Ook de buurtbewoners zorgen voor een geweldige sfeer. Zelfs in de regen.

Super genoten, allemaal heel erg bedankt.

Tot volgend jaar.

zondag 29 maart 2015 19:30
Eddie

Super tocht met leuke avonturen. Bedankt alle vrijwilligers en organisatie.

Ook een dikke Merci voor de boeren die hun erf beschikbaar stelde,vooral de koeienstal en boer zoekt vrouw  !

Volgend jaar zeker weer !

 

zondag 29 maart 2015 16:08
Tony

Ondanks de modder was het weer een fantastisch leuke tocht. Dank aan alle mensen in Esbeek die ons verrast hebben met prachtige 'hindernissen' met als origineelste dit jaar de spoorwegovergang. En dank aan MTB-Esbeek voor de organisatie. Het was weer super goed geregeld.

zondag 29 maart 2015 14:15
Jos

Ondanks het minder mooie weer van de laatste dagen was de tocht goed te rijden.

Als er mensen zijn die denken dat de parcoursbouwer hier op in moet spelen weten niet wat MTB wil zeggen : Modder Tot Boven.

Organisatie , leden van MTB Esbeek en inwoners die in de regen de mensen aanmoedigen.

Allemaal hartelijk dank en tot volgend jaar

zondag 29 maart 2015 14:09
Marcel

Organisatie lichtjestocht en alle vrijwilligers wederom bedankt voor een top event. Het was weer super geregeld. 

zondag 29 maart 2015 13:34
Lando Merkx

Een geweldige toch. Petje af voor alle vrijwilligers en organisatie supper

zondag 29 maart 2015 13:29
Peter T

Het was gisteren weer een super tocht. Wederom erg van genoten. Het was weer super geregeld, dank daarvoor.

minder leuk was de poging om onze twee fietsen weg te halen. Geprobeerd is om het slot van de trekhaak waar de fietsen opstonden te forceren. Ben benieuwd of er daadwerkelijk fietsen gestolen zijn

zondag 29 maart 2015 13:15
Egbert Stellinga

Peter,

Dit is echt zeer vervelend. Wij hebben niets terug gekregen mbt pogingen om fietsen te stelen. We gaan jouw feedback meenemen in de evaluatie. Volgend jaar misschien bewaking op de parkeerplaats?

Egbert

maandag 30 maart 2015 08:13
Leo van Kessel

Ik ben lid van Cycleschik uit Herpen en we waren met 8 personen en hebben de route

lekker uitgereden. wel heel veel modder op sommige stukken maar dat mocht de pret niet

drukken verder hebben we genoten van jullie mooie uitgezette route en zijn er volgend

jaar weer bij. misschien komen we ook nog op de oktober tocht dus

organisatie jullie hebben het weer goed gefikst. Gr. Leo

zondag 29 maart 2015 13:10
Jack

Jammer van het weer gisteren. Parcoursbouwer had hier beter op in moeten spelen. Gemiste kans dus. Mijn kaartje is volgend jaar beschikbaar.

Groeten Jack

zondag 29 maart 2015 11:29
Egbert Stellinga

Jack,

Jammer van je reactie. Ik kan je vertellen dat wij er zaterdag alles aan gedaan hebben om het parcours in orde te maken. Daarbij hebben we ivm het weer reeds stevige aanpassingen in de route gemaakt. Het parcours was zaterdag aan het einde van de middag goed bereidbaar. Om alle plassen kon heen gereden worden en de natte stukken waren uit de route gehaald. Helaas heeft een  bui die om 18:00 viel de bovenlaag zo nat gemaakt dat deze na 500 fietsers volledig kapot was gereden. Hierdoor onstond op veel plaatsen een modderbad. Ik zou je graag willen uitnodigen om in October bij hopelijk droog weer onze najaarstocht te komen rijden. Dan kun je ervaren hoe onze tochten door de uitstekende bewegwijzering, goede pauzeplaats, overstekers op gevaarlijke punten, mooie parcoursen eruit springen

Groet,
Egbert

 

maandag 30 maart 2015 08:32
Dennis

Wat een super tocht! Voor maar EUR 10 erg goed geregeld en een top organisatie. Volgend jaar zeker weer :-) 

zondag 29 maart 2015 08:54
toon rijpers

Heeft er iemand mijn IPhone gevonden ben hem tijdens de tocht verloren

bel aub 040 2446148

groeten Toon Rijpers

zondag 29 maart 2015 01:32
Toon Rijpers

Zondag gebeld door een familie uit Loon oip zand die mijn telefoon hadden gevonden.

Mijn dag kon niet meer stuk. Ik wil door dit bericht hum ook nog zeer bedanken.

Ook de dames van de bezemwagen (fiets) die mij begeleid hebben tot de finisch omdat ook nog mijn verlichting was uitgevallen.

Het was ondanks al mijn tegenslagen een geweldige toch en ik zal er volgend jaar weer bij zijn.

BEDANKT organisatie voor deze fantastische toch.

Groeten Toon Rijpers

maandag 30 maart 2015 09:49
Corien

Fijn dat je telefoon gevonden is, en graag gedaan!

"de Bezem-Dames"

maandag 30 maart 2015 10:17
bram

Wegens blessure ook een kaartje over! Tot 18:30 in berkel-enschot af te halen en anders in esbeek.

Bel 06-10641861

zaterdag 28 maart 2015 17:49
bianchi

1 kaartje over vanavond op te halen in esbeek rond 7 uur

0643007866

zaterdag 28 maart 2015 16:25
Powered by JoomVita VitaBook
­