×

Waarschuwing

De captcha implementatie van VitaBook vereist dat er een standaard Joomla captcha ingesteld is

Welkom in ons gastenboek. Helaas wordt er regelmatig spam in ons gastenboek geplaatst. Vanaf heden moet je daarom na plaatsing je bericht activeren. Je ontvangt hiervoor een mail met een activatiecode. Klik op de link in de mail. Pas na activatie van je bericht, wordt het bericht zichtbaar in ons gastenboek.


Gast Dirt Diver

Beste MTB Esbekers,

 Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier de lichtjestocht gereden samen met de mannnen van MTB Kornuiten en mijn eigen mannen van MTB Kok. Deze ronde was ik helaas te laat om in te schrijven erg jammer maar ja ondanks de attente mail van de organisatie is het mijn eigen fout.

Zijn er nog mogelijkheden om een een startbewijs te komen?

Alvast bedankt voor jullie reactie, kijk ook een op WWW.MTBKOK.NL en MTB KORNUITEN.NL

Met sportieve groeten

René ( alias Dirt Diver )

zaterdag 06 februari 2010 19:27
dennis

Vorig jaar flink modder gehapt. Ik deed voor het eerst mee met de lichtjestocht. Het is ook met die modder leuk vermaak en het is prachtig wat de leden en inwoners van Esbeek doen om het evenement te laten slagen. Die bike-wash is een uitkomst en zal met veel gejuich ontvangen worden. Iig met waardering.

dit jaar zal ik wat rustiger fietsen, want ik was om 19:00 vertrokken en toen ik terug kwam vertrokken er nog steeds mensen. Ook de pauze plaats was ik voorbij gereden i.v.m. steeds meer regen op komst... Ik hoop dat het dit jaar lekker droog wordt met aangename temperaturen.

tot 27 maart

Â

vrijdag 22 januari 2010 19:49
Mark
Vorig jaar zijn wij met twee personen lekker wezen baggeren tijdens de lichtjestocht, ondanks het plezier van toen hopen we dit jaar op een droge tocht! Tot 27 maart iedereen ;)
maandag 18 januari 2010 13:35

Beste Gast,

Bedankt voor het compliment. Ik begrijp je feed back, want bij MTB-Esbeek hebben we een ledenstop behalve voor inwoners van Esbeek. De zin allen zijn welkom sloeg dan ook op de voorgaande zin (zie de vereniging). Desalniettemin heb ik de bewuste zin verwijderd.

Groet, Egbert

zaterdag 02 januari 2010 19:00

mooie nieuwe site, maar als ik jullie was had ik ondesrtaande tekst aangepast.

Â

Â

Allen zijn welkom bij MTB Esbeek.

zaterdag 02 januari 2010 15:17

Hi Dorpsgenoten,

Nieuwe site! Bijna nieuwe Kleding!

Netjes, ga zo door.

Ciao,

PeerkèÂ

Â

Â

donderdag 10 december 2009 09:22

hoi egbert,

ziet er netjes uit

zaterdag 05 december 2009 16:05
Powered by JoomVita VitaBook
­